Omdat wij in
èn – èn geloven

0 Entropy is een initiatief van Anne-Marie van den Bos en Robert Jan van Leeuwen. Wij geloven niet in of een interne communicatiecampagne of een intern trainings- of ontwikkelprogramma. Wij geloven in èn – èn. Dat je moet werken aan nieuwe inzichten èn dat je die inzichten top of mind moet houden met uitgekiende communicatiemiddelen om houding en gedrag daadwerkelijk te veranderen. Daarin vonden wij elkaar. Wij maken programma’s die mensen raken, in beweging krijgen en in beweging houden.

robert_jan_van_leeuwen_anne-marie_van_den_bos

Robert Jan van Leeuwen

Ik wil creëren. Ik wil innoveren. Ik wil met teams componeren. Samen met opdrachtgevers componeren aan een nieuw muziekstuk dat hen van A naar B, naar C, naar D en misschien wel veel verder voert. Naar nieuwe creatieve oplossingen. Maar dat weten we pas als we samen gaan creëren. Ik wil mensen vrolijk maken en in beweging krijgen en houden. Dat motiveert en drijft mij. Die mensen zitten in teams, zitten bij bedrijven, zitten bij merken. Wij verbinden in- aan extern.

Vader van Lotte en Daan, man van Liesbeth, fervent zeiler, communicatie creatieveling, energie en dan weer rust, de zee, verbinden, buiten. Vrijheid.

Anne-Marie van den Bos

‘Never stop exploring’ staat er op mijn reiskoffer. Die koffer gebruik ik ook als ik naar opdrachtgevers ga. Die tekst? Dat ben ik! Altijd op onderzoek en op weg naar nieuwe mogelijkheden. Grenzen en beperkingen zijn geen reden om de moed op te geven. Integendeel: die maken van ‘leegte’, ‘ruimte’ en zie ik als een uitdaging voor creativiteit. Niet alleen mijn creativiteit! Maar die van alle experts en ‘omdenkers’ van een organisatie. Het creëren van een klimaat van veiligheid en vertrouwen om bestaande denkpatronen los te laten voor nieuwe kansen, dat is wat mij beweegt. Waarden, de bedoeling en de eindgebruiker zijn mijn kompas. Dit alles is 0 Entropy.

Top