Sascha Weil

Marketing Professional

Sascha is een merkenbouwer pur sang. Met name middelgrote bedrijven in het lifestylesegment bouwt hij en laat hij groeien, op een duurzame manier. Daarbij houdt hij focus, gaat persoonlijk en professioneel te werk en hanteert hij een no-nonsense aanpak. Lekker Rotterdams dus. Het gevolg is een gezonde en succesvolle business, waar iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Zijn hart gaat vooral sneller kloppen als er een serieuze marketing en communicatie uitdaging ligt. Verdieping en analyse van de juiste positionering gaat hieraan vooraf, waarna het effectief overbrengen van een aantrekkelijke boodschap vol aspiratie resulteert in een onweerstaanbare propositie. Zijn ding dus.

Maar zijn communicatie is niet uitsluitend intern gericht. Het inspireren en betrekken van de hele organisatie is onderdeel van Sascha’s aanpak. De stip aan de horizon laten zien en die te bereiken door de teams door een positieve verandering te loodsen is wat hij bij een aantal lifestyle merken al succesvol gedaan heeft.

Top