Contact

Adres

Coolsingel 65
3012 AC Rotterdam
Nederland

+31 10 28 00 500

Route

Auto

Bereikbaarheid vanuit richting
Den Haag en Utrecht

Op de ring A20 neem je afslag 14 (Rotterdam Centrum). Op de rotonde Centrum aanhouden (vanuit Den Haag ¼ en vanuit Utrecht ¾). Weg volgen tot voorbij het treinviaduct. Je rijdt nu op het Hofplein. Ga hier rechtdoor en je komt op de Coolsingel. Je gaat direct bij het Hilton rechtsaf voor de parkeergarage Kruiskade. Ons pand ligt aan de rechterkant, tegenover het stadhuis.

Bereikbaarheid vanuit het zuiden

Op de A16 richting Rotterdam de banen met Capelle a/d IJssel aanhouden (de twee banen aan de rechterkant). Na de Brienenoord houd je direct de eerste afslag 25 (Centrum) aan. Neem de rotonde ¾ naar Centrum. Je rijdt nu op de Maasboulevard. Bij de stoplichten bij de Erasmusbrug ga je rechtsaf. Je rijdt over de Schiedamsedijk rechtdoor richting Coolsingel en komt uit bij het Hofplein met de fontein. Je neemt de rotonde helemaal zodat je in tegenovergestelde richting op de Coolsingel komt. Direct rechts rij je de parkeergarage Kruiskade in.

Parkeren

Parkeergarage Kruiskade 21

Wil je parkeren, dan kun je gebruik maken van de parkeergarage op de Kruiskade 21. Om de parkeergarage te bereiken rij je vanaf het Hofplein de Coolsingel op, en neem dan de eerste afslag rechts. Je rijdt nu op de Kruiskade. Neem op de Kruiskade de eerste afslag rechts en rijd de parkeergarage binnen. Klanten krijgen van ons een uitrijkaart.

Openbaar Vervoer

Metro

Op Rotterdam CS neem je de metro richting De Akkers of de metro richting Slinge. Stap uit bij metrostation Stadhuis. Je bent op de Coolsingel. 0 Entropy is gevestigd in het Holbeinhuis op nummer 65, pal tegenover het stadhuis.

Tram

Vanaf Rotterdam CS kun je tramlijn 21 richting De Esch of tramlijn 23 richting Beverwaard nemen. Stap uit bij halte Stadhuis. Loop op de Coolsingel tot het Holbeinhuis, aan de rechterkant op nummer 65, tegenover het stadhuis en op de hoek van het Stadhuisplein.

Lopen

Het Holbeinhuis ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Rotterdam CS. Loop vanaf het station richting Centrum. Ga op het Weena linksaf en loop door tot het Hofplein. Op de hoek Hofplein/Coolsingel vervolg je je weg over de Coolsingel tot het Holbeinhuis op nummer 65, tegenover het stadhuis. Heb je nog vragen, bel even naar +31 10 28 00 500, we helpen je graag verder.

Top